Puglia, az olasz csizma sarka -...
Olaszország - Körutazás Olaszországban - Körutazás Olaszországban
Indulás:
Szállás típusa: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Szobatípus:
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: éj
Útazonosító: 230894
További időpontok
PROGRAM LEÍRÁS
csoportos városlátogatás
 
Előfoglalási kedvezmény
3 hónappal indulás előtt: 12 000 Ft/fő

 
Olaszország rajongóknak ez egy „kötelező utazás”! Hiszen számos olyan látnivalóval, vidékkel találkozhatunk itt, mely az ország területén sehol máshol nem lelhető fel!


Dátum: 2020. szeptember 4-7., október 22-25.
Időtartam: 4 nap/3 éj.
Utazás: Közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági járattal Bariba.
Repülési idő: Kb. 1,5 óra.
Elhelyezés: 4* szállodában
Ellátás: félpanzió ellátás
Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő.

 

Puglia, az olasz "csizma" sarka ajánlatunk programleírása
 
1.nap  Bari

Elutazás Budapestről, érkezés a déli órákban Bariba. Transzfer a belvárosba, városnézés a tartomány fővárosában, a forgalmas és nyüzsgő városban. A városnézés során megismerkedünk a város mindkét arcával – az elegáns üzletekkel büszkélkedő modern városrésszel és az óvárossal. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Vacsora a szállodában.


2. nap  Matera és Alberobello
Reggeli a szállodában. Kirándulás Basilicata tartomány legcsodásabb városába, Materába, mely a Világörökség része és 1993 óta az UNESCO listáján is szerepel. Olaszország egyik legvonzóbb nevezetessége – több mint háromezer ház és százötven sziklatemplom alkotja a Földközi-tenger térségének legnagyobb és legteljesebb sziklába vájt városát. Városnézést követően továbbutazás az UNESCO által is védett Alberobellóba. A szürke kúptetős, meszelt, méhkasra emlékeztető kőkunyhók ezen csoportját éttermekké, boltokká alakították. A több mint 1000 trulló szinte látványos zuhatagként hullik alá a hegyoldalról. Transzfer a szállodába, vacsora.


3. nap  Lecce és Polignano a Mare

Reggeli a szállodában. Kirándulás a számos barokk épület által meghatározott egységes városképnek köszönhetően „Dél Firenzéjeként” is emlegetett Leccébe. A rózsaszín városban egyedülálló építészeti stílussal, a leccei barokkal találkozhatunk. A Santa Croce Bazilika, a műemlékek egyik drágaköve, egyértelműen ezt a pazar stílust testesíti meg. Délután továbbutazás Poliganno a Mare-be, a jellegzetes puglai tengerparti, sziklafalra épült kisvárosba, Domenico Modugno (Volare) szülővárosába, ahol a fehérre meszelt házak között, hangulatos, szűk u kis utcácskákon sétálhatunk. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.


4. nap Hazautazás

Reggeli a szállodában. Utazás Bariba, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre a kora délutáni órákban.


A programok sorrendje változhat!



További érintett desztinációk: Olaszország - Körutazás Olaszországban - Körutazás Olaszországban » Olaszország - Puglia - Puglia

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, 1 kézipoggyász, 1 fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára félpanzióval, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 28 000 Ft/fő, 10 kg-s feladott poggyász díja 14 000 Ft/csomag; 20 kg-s feladott poggyász 22 000 Ft/db, a szállodában fizetendő kötelező idegenforgalmi adó, belépők a nevezetességekhez, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.
 

Hírlevél feliratkozás